Manze Hippos6w

Lake Manze ved Rufijis bredder

Lake Manze Tented Camp er placeret ved den mægtige Rufiji flod i verdens største og vildeste safarireservat Selous Game Reserve. Indlogering i luksus safari telte med valgfrie daglige aktiviteter. Privat rejse inkl. fly. Afrejse daglig.

Lake Manze ved Rufijis bredder. Fly & camp 7 dage Tanzania

Lake Manze ved Rufijis bredder. Fly & camp 7 dage Tanzania

Lake Manze. Selous Game reserve. 7 Dage, 4 nætter fra kun kr. 24.995,- per person alt inklusive.

Om dyrelivet i Selous

Om Selous

Ophold i Lake Manza Tented Camp er en oplevelse af den store uspolerede natur på den Afrikanske savanne og bush. Transporten mellem de fjerne lodges og resorts hen over Tanzania sker med Safarifly også kaldet bush planes (fly & camp). Fordelen er, at man hurtigt og sikkert kommer derud hvor eventyret venter, og undgår timers transport ad dårlige veje i tropisk varme, ofte i biler uden aircondition.

Alle rejser "skræddersys" efter ønsker og behov og nedenstående dagsprogram er et forslag til en safari hvor vi har beskrevet nogle af de aktiviteter som er indeholdt i forslaget.

Efter omstigning i Dar es Salaam sættes kursen med Safari fly mod det mægtige Selous Game Reserve, det største og "vildeste" reservat i Afrika. Man afhentes ved flyet som lander inde i parken. På vejen til Lake Manze lejren får man det første indtryk af det store og varierende vildtbestand. Lake Manze Tent Exterior15w Lake Manze Tented Camp er placeret mellem to dele af Manze søen, hvor der normalt er en kølende brise.

Indkvarteringen sker hurtigt og effektivt (der er kun 12 Safaritelte og man er ventet !) og endelig er man er klar til at tage hul på eventyret.

Ved søen er der de rigeste forekomster af vildt i hele Selous både i den tørre og i den våde sæson. Placeringen ved søen gør, at man stort se fra teltåbningen kan betragte de dyr som naturligt lever i og ved vandet. Men også de dyr som søger ned til vandet for at drikke (specielt om morgenen ved solopgang ) har man fornøjelsen af at kunne betragte i lejren. 

Lake Manze, er der daglige aktiviteter så som -walking safari, bådsafari og storvildt fotosafari med lejrenes safari vogne.

De enkelte ture planlægges og aftales så de så vidt muligt passer til de enkeltes ønsker. Det er også muligt at fiske efter de populære catfish som er kraftfulde fisk, og ikke helt nemme at trække i land. De kan veje op til 50 kilo, men fangststørrelsen ligger normalt mellem 6 til 15 kilo. Man betaler et beskedent beløb for leje af udstyr og båd.

Fra ankomsten i Dar es Salaam til afrejsen vil Frontiers repræsentanter, hotellernes og resortets personale gøre det yderste for, at man får en uforglemmelig oplevelse, som vil blive husket med glæde i mange år fremover.

Rejsens længde kan variere med en dag afhængig om man flyver om dagen eller om natten eller som tredje mulighed vælger et stop-over i f.eks Dubai, hvor forlængelsen er afhængig af mellemlandingens længde.

I det efterfølgende beskrives rammen og indholdet af  Lake Manze opholdet. Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop dine ønsker og behov er beskrivelsen et forslag, og den i fællesskab udarbejdede safaris indhold vil være specificeret i det endelige tilbud.

 Læs mere om Safari her. og benyt gerne linkene på denne side for at få mere information om rejsemålet.

Inkluderet i rejseforslaget er følgende:Manze Masaai Campfire2

Fly til og fra Danmark *. Overnatning i 4-5 stjernet hotel (hvis valgt eller efter behov), lokal transport (fly, 4WD) mellem de enkelte rejsemål på turen. Park og frednings afgifter. Fire nætters overnatning i luksus Safari telt. Fuld forplejning (3 måltider daglig). Ønske om diætmåltider efterkommes, hvis det er meddelt inden afrejse.

Inkluderet i camp opholdet desuden:
• Transfer til og fra campene til Airstrips i Selous
• Te, kaffe, vand
• Daglige valgfrie udflugter

Aktiviteter ved Lake Manze : Vælg f.eks. mellem 2 game drives i åbne safari vogne (4WD), eller 1 game drive og 1 båd safari per døgn. Eller som alternativ en hel dags safari tur med frokost i bushen (á la Karen Blixen). Gåture i parken (med game rangers og kun for personer over 16 år) for klienter med mere end 2 overnatninger i lejren er også en mulighed.

Alle safarijeeps er bemandet med en chauffør og en ranger.
Der er, mod en beskeden ekstra betaling, mulighed for at sports fiske (kun et begrænset antal per dag).
Eksklusiv brug af safarijeeps eller både (kun mod ekstra betaling per dag/enhed)

Bemærk, at det er rejsemålenes politik, at børn over 10 år er velkommende samt mobiltelefoner kun må benyttes i lydløs tilstand. Anvendelsen af mobiltelefoner er ikke tilladt i offentlige områder, i parken eller i køretøjerne. I Selous kan der ikke forventes mobildækning. Børns anvendelse af Manze Office1svømmebassiner kræver voksen opsyn.

Lake Manze Tented Camp er lukket fra 1. April til 31. Maj på grund af regntiden.

Ved ankomst til rejsemålet planlægges de enkelte aktiviteter sammen med feriestedets manager, lige som specielle ture og ønsker aftales og arrangeres.

Campen stiller krav om gyldige forsikringer, som dækker afbestilling, tilskadekomst, medicin ifm. opstået sygdom, evakuering og hjemtransport ifm. sygdom. (Rejseforsikring & afbestillingsforsikring).

Der er indeholdt flyrejse fra Danmark til destinationen og retur *. Da denne del af rejsen aftales særskilt med flyselskaberne vil den endelige pris på den internationale flytransport afhængig af dagsprisen for billetten. Flyandelen for internationale flyforbindelser vil derfor kunne variere inden for tilbuddets gyldighedsperiode. Frontiers vælger i udgangspunktet altid den billigste og hurtigste flyrute som er tilpasset de lokale forbindelser så transittid og ekstra overnatninger så vidt det er muligt -begrænses. Manzegamedrive With Guidesw


Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv. er ikke inkluderet i prisen

Rejseforsikring, afbestillingsforsikring, visa mv. er ikke inkluderet i rejsens pris, med mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Rejsemålene beregner single tillæg.

* Der er et utal af aktiviteter og ture man som gæst kan vælge imellem. Man kan også gentage dem, hvis det      ønskes. De nævnte er inkluderet i prisen og for andre eller specielle ønsker betales der et beskedent beløb ofte til lokalsamfundet. Endeligt aktivitetsprogram aftales med lodgens management, som også gerne kommer med anbefalinger. Du kan læse mere om Safari her.

* Flyprisen reguleres iht. prisen på bestillings tidspunktet.

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Ret til ændringer forbeholdes.

Find mere information her:

Om dyrelivet i Selous

Om Selous
Rgf Image003 R


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
 
Klik til forsiden

PawBestil tilbud
Manze Hippos6w
Manze Hippos5w
Manze View From Tent00w
Manze Wild Dogs1w
Manze Lunch4
Lake Manze Elephants (15)W
Manze Sunset6
Manzeshower1
Lake Manze Fishing3 Feb11w
Manze Sunset4w
Manze Gamedrive5w
Lake Manze Herbivores (5)W