Lake Manze Elephants (6)W

Twocamp Safari & Beach

Den ultimative safari og badeferie. Alt er betalt og du camper i eksklusive omgivelser i Afrikas største vildtreservat. Efter strabadserne i bushen flyver du ud i det Indiske Ocean til tropeøen Mafia Island. Transport mellem reservaterne sker med safarifly. Ingen støvede og hullede veje. Rejsen er en designer rejse og du rejser efter ønske.

Twocamp Safari & Beach. Superior. Fly & Camp. 14 Dage Tanzania

Twocamp Safari & Beach. Superior. Fly & Camp. 14 Dage Tanzania

Mighty Rufiji & Chole Bay. 14 Dage, 11 nætter fra kun kr. 35.995,- per person alt inklusive

Om Selous Om dyrelivet i Selous Aktiviteter Mafia Om Mafia

Lake Manze Tented Camp

Manze Wild Dogs1wer placeret mellem to dele af Manze søen som er en del af den vældige Rufiji flod. Et ophold her er en oplevelse af de helt store og man har den uspolerede Afrikanske savanne og bush lige uden for teltet.

Efter et kort ophold i Dar es Salaam sættes kursen med Safari fly mod Selous Game Reserve, det største og "vildeste" reservat i Afrika. Man hentes ved flyet som lander inde i parken. På vejen til Lake Manze lejren, som er det første stopover på rejsen, får man det første indtryk af den store og varierende vildtbestand. 

Indkvarteringen sker hurtigt og effektivt (der er kun 12 Safaritelte og man er ventet !) og endelig er man er klar til at tage hul på eventyret.

Ved søen hvor der normal er en kølende brise, er der en af de rigeste forekomster af vildt i hele Selous både i den tørre og i den våde sæson. Placeringen ved søen gør, at man stort set fra teltåbningen kan betragte de dyr som naturligt lever i og ved vandet. Men også dyr som søger ned til vandet for at drikke (specielt om morgenen ved solopgang ) har man fornøjelsen af at kunne betragte fra lejren. Læs mere om Safari her eller benyt linkene på siderne -klik på ikonerne  Bog Ikon for at få mere information.

Inkluderet i forslaget til Lake Manze Camp opholdet er følgende: 

• Flytransport til Selous
• Transfer til og fra camps og Airstrips i Selous
• Tre nætters overnatning i luksus Safari telt
• Fuld forplejning. Ønske om diætmåltider efterkommes hvis oplyst inden afrejse
• Daglige valgfrie udflugter (se nedenfor)
• Te, kaffe, vand
• Park og frednings afgifter

* Aktiviteter ved Lake Manze

I Lake Manze opholdet er der inkluderet daglige valgfrie aktiviteter så som -walking safari, bådsafari og storvildt fotosafari med lejrens safari vogne.

Vælg f.eks. mellem 2 game drives i åbne safari vogne (4WD), eller 1 game drive og 1 båd safari per døgn. Gåture i parken (med game rangers. Dog kun for personer over 16 år) og for klienter med mere end 2 overnatninger i lejren. De enkelte ture planlægges og aftales så de så vidt muligt passer til de enkelte gæsters ønsker.

Alle safarijeeps er bemandet med en chauffør og en ranger. Manze Arrival Siwandu

Eksklusiv brug af safarijeeps eller både (kun mod ekstra betaling per dag/enhed)

Lake Manze Tented Camp er lukket fra 1. april til 31. maj på grund af regntiden.

Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv. er ikke inkluderet i prisen

Campen beregner tillæg for single ophold og tillæg for ophold i højsæson. Eventuelle tillæg vil fremgå af tilbud.

* Der er et utal af aktiviteter og ture man som gæst kan vælge imellem. Man kan også gentage dem, hvis det ønskes. De nævnte er inkluderet i prisen og for andre eller specielle ønsker betales der et beskedent beløb ofte til lokalsamfundet. Endeligt aktivitetsprogram aftales med lodgens management, som også gerne kommer med anbefalinger. Du kan læse mere om Safari her

Impala Adventure Camp

Manze Gamedrive5w


Efter Lake Manze kører man med safarijeep til den luksuriøse***** Impala Adventure Camp hvor komfort 24/7 for de fleste er safaridelens overraskelse og højdepunkt og et godt udgangspunkt til luksus resortet på Mafia Island. Campen har alle faciliteter.

Teltene er monteret på forhøjede platforme som sammen med Impala Adventure Camps placering på brinken højt hævet over den vældige Rufiji flod, giver gæsten et deltaljeret udsyn over dyrelivet i og på floden. I den fjerne horisont er bjergene,  hvor man eksempelvis under middagen i lejrens restaurant kan opleve et særskilt skue i skumringen.

Campen råder over 8 Meru safari telte hvoraf 2 er familie telte. Teltene er udstyret med eget bad & toilet samt påkædningsværelse. Alle telte er placeret så der er udsigt over floden fra de respektive verandaer.

Der er restaurant bygning, bar og lounge område, campfire & swimming pool med udsigt over floden.


Inkluderet i forslaget til Impala Adventure Camp opholdet er følgende:

• Flytransport fra Selous
• Transfer til og fra camps og Airstrips i Selous
• Tre nætters overnatning i luksus Meru Safari telt
• Fuld forplejning. Ønske om diætmåltider efterkommes hvis oplyst inden afrejse
• Daglige valgfrie udflugter (se nedenfor)
• Te, kaffe, vand, Tøjvask
• Park og frednings afgifter

* Aktiviteter fra Impala Adventure Camp : 

Vælg f.eks. mellem 2 game drives i åbne safari vogne (4WD), eller 1 game drive og 1 båd safari per døgn. Eller som alternativ en hel dags safari tur med frokost i bushen (á la Karen Blixen). Gåture i parken (med game rangers. Dog kun for personer over 16 år) og for klienter med mere end 2 overnatninger i lejren. 

Alle safarijeeps er bemandet med en chauffør og en ranger.

Eksklusiv brug af safarijeeps eller både (kun mod ekstra betaling per dag/enhed)Selous Impala Twin Bed Tent Interior

Impala Adventure Camp er lukket fra 1. april til 31. maj på grund af regntiden.

Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv. er ikke inkluderet i prisen

Campen beregner tillæg for single ophold og tillæg for ophold i højsæson. Eventuelle tillæg vil fremgå af tilbud.

* Der er et utal af aktiviteter og ture man som gæst kan vælge imellem. Man kan også gentage dem, hvis det ønskes. De nævnte er inkluderet i prisen og for andre eller specielle ønsker betales der et beskedent beløb ofte til lokalsamfundet. Endeligt aktivitetsprogram aftales med lodgens management, som også gerne kommer med anbefalinger.

Du kan læse mere om Impala Adventure Camp her:  Læs om Impala Camp

Mafia Island

Mafia Island er en af de største af en række af øer og atPole Coral Islandoller ud for Tanzania kyst. Pemba & Zanzibar er de to andre. Mafia er et ægte bounty paradis i det Indiske Ocean, placeret ca. 25 km ude fra hovedlandet og ca. 130 km fra Dar es Salaam. Mafia kan nås af lette bush planes på 35 minutes fra Dar es Salaam. Flyveturen tager dog 45 minutes fra Zanzibar eller Selous Game Reserve.

Øens fastboende befolkning udgør ca. 46.000 som hovedsageligt ernærer sig som fiskere eller husmænd. Man dyrker kokus, papaya, ris eller maniok (cassava). Beboerne er venlige og atmosfæren er afslappet og tilbagelænet.

Den dominante religion er moderat islam og både kristne og muslimer lever i fredelig sameksistens. Luft og vandtemperatur er tropisk varmt hele året, med regn sæson mellem April og Juni.

I dag er Mafia mest kendt for de få smukke luksus resort som er placeret ud mod det Indiske Oecean og hvor en stor del af aktiviteterne sker i det marine miljø -eksempelvis snorkling, dykning og sportsfiskeri.

Aquakulturen er næsten ubegribelig i sin mangfoldighed og fremstår jomfruelige på grund af naturbeskyttelsen af Mafia Island Marine Park. Parken dækker området mellem Rufiji flodens delta og ud mod et åbne hav.

Pole Pole Beach Resort

Når man har set sig mæt på storvildt og for en kort tid oplevet naturen meget tæt på, går flyveturen til øen Mafia og det luksuriøse strand resort Pole Pole (tag det roligt på swahili), hvor badeferien kan indeholde kræsen om personlige pleje og/eller en stribe af marineaktiviteter, hvis man ønsker.

Pole Pole resortet består af 7 hævede bungalows og er placeret i den omgivende tropiske have med udsigt over den ultrablå Chole bugt som er kærnen af Mafia Island Marine Park. Pole Pole betragtes som et af de mest eksklusive øko-resorts i verden. Det er velkendt for sit kulinariske køkken  og den uprætentiøse tilbagelænede atmosfære med en varm og diskrete gæstfrihed.

Balancen mellem luksus og respekten for den lokale kultur og miljø gør at det er det perfekte sted at slappe af efter en safaritur og den ideelle base for at undersøge de undersøiske vidundere som findes i havet omkring Mafia.

Inkluderet i forslaget til Pole Pole opholdet er følgende:

• Flytransport til og fra Mafia Island
• Transfer til og fra resort og Mafia Airport
• Fem nætters overnatning i luksus Bungalow suites
• Fuld forplejning. Ønske om diætmåltider efterkommes hvis oplyst inden afrejse
• Daglige valgfrie udflugter (se nedenfor)
• Early morgen te, kaffe, vand, Tøjvask
• Strand Kitenge (lokalt klæde)

* Aktiviteter fra Pole Pole Beach Resort :

Opholdet i Pole Pole inkluderer: een daglig båd udflugt i Chole bugten. Vælg f.eks. mellem snorkling (inkl. udstyr), Svøm med hvalhajer, Besøg Kua ruinerne, Marimbani sandbankerne eller tag på en romantisk cruise i solnedgangen. Desuden er der mulighed for gåture i mangroven, eller rismarkerne, besøg i en landsby eller tag ud og se på fremmedartede fugle.

Mod ekstra betaling kan man deltage i begynderkursus på den nærliggende dykkerskole, der ligesom andre aktiviteter kan arrangeres med feriestedets manager. Læs mere om dykker mulighederne her .

Man kan også benytte sig af et udvalg af stimulerende og afslappende massager. Pole Poles massører er trænede i holistisk massage. Læs mere om de forskellige aktiviteter her. Læs om aktiviteter

Pole Pole Beach resort er lukket fra 1. april til 31. maj på grund af regntiden.Pole Pole Sign

Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv. er ikke inkluderet i prisen

Resortet beregner tillæg for single ophold og tillæg for ophold i højsæson. Eventuelle tillæg vil fremgå af tilbud.

Der skal betales marine park afgifter ved indkørsel til marine parken. Betales kontant i USD.

* Der er et utal af aktiviteter og ture man som gæst kan vælge imellem. Man kan også gentage dem, hvis det ønskes. De nævnte er inkluderet i prisen og for andre eller specielle ønsker betales der et beskedent beløb ofte til lokalsamfundet. Endeligt aktivitetsprogram aftales med resortets management, som også gerne kommer med anbefalinger. Læs om udflugter her: Læs om Aktiviteter

Du kan læse mere om Pole Pole Beach Resort her: Klik & læs om Pole Pole

Generelt

Fra ankomsten i Dar es Salaam til afrejsen vil Frontiers repræsentanter, hotellernes, campen og resortets personale gøre det yderste for, at man får en uforglemmelig oplevelse, som vil blive husket med glæde i mange år fremover.

Rejsens længde kan variere med en dag afhængig om man flyver om dagen eller om natten eller som tredje mulighed vælger et stop-over i f.eks Dubai, hvor forlængelsen er afhængig af mellemlandingens længde.

Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop dine ønsker og behov er beskrivelsen et forslag, og den i fællesskab udarbejdede safaris indhold vil være specificeret i det endelige tilbud.

Forsikringer visa mv.

Alle camps/lodges/resorts stiller krav om gyldige forsikringer som dækker afbestilling, tilskadekomst, medicin ifm. opstået sygdom, evakuering og hjemtransport ifm. sygdom. (Rejseforsikring & afbestillingsforsikring). Hvis du skal på en dykkerrejse anbefaler vi en egentlig dykkerforsikring som oftets vil være et krav fra de respektive dykker destinationer. Du kan læse mere om forsikringer her.

De danske sygesikringsbeviser (det gule og det blå) er ikke gyldige uden for EU. Mange kreditkort eller interesse organisationer har i medlemskabet indeholdt dækning som i ovennævnte forsikringer. Man bør checke om man har dækning inden afrejse.

Forsikringerne kan tegnes hos Frontiers (klik her) og skal være gyldige/oprettet inden afrejse. Man bør også være opmærksom på at forsikringerne ikke udløber under rejsen og op til 6 måned efter hjemkomst.

Der er visa krav til denne destination klik og læs mere om Tanzania her.

Børn

Det er rejsemålenes politik, at børn over 10 år er velkomne. Aldersgrænsen er sat primært af hensyn til personsikkerheden (man bevæger sig rundt blandt vilde dyr) men også af hensyn til de andre internationale gæster i de forskellige camps/resorts som ikke nødvendigvis har det samme syn på børns deltagelse i voksen aktiviteter som vi har i Norden.

Børns anvendelse af svømmebassiner kræver voksen tilsyn og det kan ikke forventes at rejsemålet stiller tilsyn til rådighed.

Mobiltelefoner mv.

Mobiltelefoner kun må benyttes i lydløs tilstand. Anvendelsen af mobiltelefoner er ikke tilladt i offentlige områder, i parkerne, på havet eller i køretøjerne/både. I de forskellige game reserves eller national parker kan der ikke forventes mobildækning.

Priser o.a

Rejseforsikring, afbestillingsforsikring, dykkerforsikring, visa mv. er ikke inkluderet i rejsens pris, med mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. 

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Man må forvente at rejsemålene beregner single tillæg og tillæg for ophold i højtiderne.

Der er indeholdt flyrejse fra Danmark til destinationen og retur. Da denne del af rejsen aftales særskilt med flyselskaberne vil den endelige pris på den internationale flytransport afhængig af dagsprisen for billetten *. Flyandelen for internationale flyforbindelser vil derfor kunne variere inden for tilbuddets gyldighedsperiode. Frontiers vælger i udgangspunktet altid den billigste og hurtigste flyrute som er tilpasset de lokale forbindelser så transittid og ekstra overnatninger så vidt det er muligt -begrænses.

Transporten mellem de fjerne lodges og resorts hen over destinations landet sker hovedsageligt med Safarifly også kaldet bush planes (fly & camp). Fordelen er, at man hurtigt og sikkert kommer derud hvor eventyret venter, og undgår timers transport ad dårlige veje i tropisk varme, ofte i biler uden aircondition.


----- | | -----


Superior Safari & Beach. 14 dage, 11 nætter på destinationen

* Flyprisen reguleres iht. prisen på bestillings tidspunktet.

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Find mere information her:

Om Selous Om dyrelivet i Selous Udflugter på Mafia Om Mafia


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
 
Klik til forsiden

PawBestil tilbud
Lake Manze Elephants (6)W
Lake Manze Tent Exterior17w
Manze Lodge Exterior0
Manze Lunch4
Manzeshower1
Selous Leopard2
Lake Manze Herbivores (3)W
Lake Manze Boat Safari19w
Lake Manze Boat Safari02w
Selous Impala Boat Safari6
Selous Impala Sundowner
Selous Impalatentexterior4
Selous Impala Dining3
Lake Manze Crocodile2w
Selous Impala Fishing4
Pole Airport 0013
Bungalow High
Duara High
Gazebo High
Pole Sandbank Red
Msv Scuba 3 Hor
Pole Whaleshark Swimmer Red
Grouper High
Pole Speedboat