Pole Dhows Horizon

Barfodsparadis -Safari tillæg

Trænger du til at slappe fuldstændig af efter anstrengelserne på safarituren få noget sol på kroppen, gourmet oplevelser i en uspoleret marine natur. Vælg Mafia Island Marine Sanctuary. 4 ekstra overnatninger i Pole Pole Beach Resort. Barfods luksus -alt inklusive på destinationen. Tilbydes kun ifm. safari i Tanzania.

Barfodsparadis -Safari tillæg. Mafia Island. Tanzania

Barfodsparadis -Safari tillæg. Mafia Island. Tanzania

Mafia Island, ekstra 4 nætter fra kr. 13.950,- per person inkl. lokalfly ifm. safarirejse

Om Pole Pole OmUdflugter Om Mafia

________________________________________________________________________________________________________

Smallpic Wellness Beach

Hvis safarirejsen gerne må afsluttes med en badeferie i krystalklart vand og ligeledes gerne må indeholde kræsen om den personlige pleje og velvære. Tillægges endvidere muligheden for selv at kunne vælge mellem aktiviteter ved og på strand og på og i havet, så er Pole Pole Beach luksus øko resort på Mafia Island det ideelle rejsemål til afslutning af en perfekt safarirejse.

Herunder beskrives de ydelser og services som er indeholdt i dette safari tillæg. Ydelserne kan ikke bestilles separat eller særskilt men udelukkende sammen med en safarirejse i Tanzania. Frontiers har tilsvarende tilbud i andre prisklasser og man er meget velkommen til at rette henvendelse til selskabet med sine ønsker. Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop egne ønsker og behov, vil den endelige turs indhold være specificeret i vore forslag. 

Bemærk venligst at den oplyste pris for tillægget er inklusiv flytransport med safarifly fra safari destinationen til Mafia Island og retur til Dar es Salaam når hjemrejsen påbegyndes. Selve prisen for flytransporten fra Tanzania til Danmark er indregnet i safarirejsen.

I rejseforslaget er inkluderet følgende: 

Transport til og fra Mafia Airstrip. Fire nætters overnatning i luksus bungalow suite med fuld forplejning (3 måltider daglig). Ønske om diætmåltider efterkommes, hvis der er fremsendt ønske herom før ankomst.

Inkluderet i resort opholdet desuden: Pole African
• Early morning tea
• Te, kaffe og vand
• Tøjvask
• Strand kitenge (eller lokalt klæde)
Daglige udflugter. Een daglig båd udflugt i Chole bugten. Vælg f.eks. mellem snorkeling (inkl udstyr). Svøm med hvalhajer, Besøg Kua ruinerne, Marimbani sandbankerne eller tag på cruise i solnedgangen. Desuden er der mulighed for, gåture i mangroven, eller rismarker, besøg i en landsby eller tag ud og se på fremmedartede fugle.

Bemærk at det er resortets politik at børn over 10 år er velkomne til reduceret pris. Indhent venligst tilbud herpå. Børns anvendelse af swimmingpoolen kræver voksen opsyn. Mobiltelefoner kun må benyttes i bungalowen i lydløs tilstand. Anvendelsen af mobiltelefoner er ikke tilladt i offentlige områder, på havet eller i resortets vogne.

Resortet er lukket fra 1 April til 31 Maj på grund af regntiden.

Mod ekstra betaling kan man deltage i begynderkursus eller bestille enkelt dyk på det tilhørende dykkercenter (PADI), der ligesom andre aktiviteter kan arrangeres med feriestedets manager/divemaster. Læs mere om dykker mulighederne her .

Pole Wellnes BeachMan kan også benytte sig af et udvalg af stimulerende og afslappende massager. Pole Poles massører er trænede i holistisk massage.

Resortet stiller krav om gyldige forsikringer som dækker afbestilling, tilskadekomst, medicin ifm opstået sygdom, evakuering og hjemtransport ifm. sygdom. (Rejseforsikring & afbestillingsforsikring).

Der betales marine park afgifter ved indkørsel til natur reservatet pt. USD 20 per person dag.

Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv. er ikke inkluderet i prisen.

Ligeledes er rejseforsikring, dykkerforsikring, afbestillingsforsikring, visa mv. ikke inkluderet i tillægsrejsens pris, med mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Resortet opkræver tillæg for højsæson og for enkeltværelse.

Rejseeksempel: 4 overnatninger. Luksus badeferie og aktiviteter 

 • Dag 1: Ankomst med fly fra safari områderne. Transport til og indkvartering på Pole Pole Beach Resort. Middag.
 • Dag 2: Pole Pole Beach Resort 
             Morgenmad, dagens valgfrie aktiviteter eller egne planlagte ditto. F.eks. snorkeling eller udflugt til det nordlige fyrtårn.
             Dagens frokost. Middag.
 • Dag 3: Pole Pole Beach Resort
             Morgenmad, Dags aktiviteter f.eks besøg ruinerne på den nærliggende ø, eller andre.
            Dagens frokost. Middag.
 • Dag 4: Pole Pole Beach Resort
             Morgenmad, Dagens valgfrie aktiviteter f.eks svøm med hvalhajer, eller egne planlagte
             Dagens frokost. Middag.
 • Dag 5: Pole Pole Beach Resort
             Morgenmad. Dagen valgfrie aktiviteter f.eks svøm med hvalhajer.
             Frokost, Afrejse til Dar es Salaam og videre mod Danmark.
Pole 4wd Pole Coral Island Pole Speedboat

* Der er et utal af aktiviteter og ture der kan vælges imellem. Man kan også gentage dem hvis det ønskes. Nogle er inkluderet i prisen og for andre skal der betales et beskedent beløb ofte til lokalsamfundet. Se udflugter og aktiviteter her . Endeligt program aftales med feriestedet management som også kan komme med anbefalinger.

----- | | -----

Barfodsparadis & Wellness. Ekstra 4 nætter Safari tillæg

Det samlede antal rejsedage er 11 dage med 8 overnatninger i Tanzania

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer

Ret til ændringer forbeholdes.

Rgf Image003 R

Du finder mere information her:

Om Mafia Island Om Pole Pole Om udflugter & aktiviteter


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
  Til forsiden

PawBestil tilbud
Pole Dhows Horizon
Pole Outriggerbeach Red
Pole Couple 0086
Pole Women Sunset Red
Pole Wellness Handflower
Pole Padi Class1 Red
Pole Canoe 0049
Pole Dhow Trip 0035