Pole Coral Island

Strand & Safari

Se det afrikanske storvildt i deres rette element og slap af ved havet. Besøg det største og "vildeste" naturreservat i Afrika, og nyd bagefter den tidløse og afslappende atmosfære på en trope ø. 11 dage 8 nætter. Luksus - alt inklusive på destinationen.

Strand & Safari. Luksus fly & camp. 11 dage Tanzania

Strand & Safari. Luksus fly & camp. 11 dage Tanzania

Eksklusiv Strand & Safarirejse 11 dage, 8 nætter fra kr. 29.995,- per person alt ink. -dog ekskl. fly

Om Pole Pole Om Impala Camp Om Mafia Om Selous

Whaleshark RisingLuksus Strand og Safari rejse er en kombination af store uspolerede naturoplevelser på den Afrikanske savanne og afslapning efter stabadserne ved det Indiske Ocean. Turen går til det mægtige Selous Game Reserve, det største og "vildeste" reservat i Afrika hvor indkvarteringen sker i den eksklusive Impala Adventure Camp på bredden af den vældige Rufiji flod.

Når man har set sig mæt på storvildt og for en kort tid oplevet naturen meget tæt på, går flyveturen til øen Mafia og det luksuriøse strand resort Pole Pole (tag det roligt på swahili) hvor badeferien kan indeholde kræsen om personlige pleje og/eller en stribe af marine aktiviteter hvis man ønsker.

Fra ankomsten i Dar es Salaam til afrejsen vil Frontiers repræsentanter, hotellernes og resortets personale gøre det yderste for at man får en uforglemmelig oplevelse som vil blive husket med glæde i mange år fremover. Transporten mellem de fjerne lodges og resorts sker med Safarifly også kaldet bush planes (flycamp). Fordelen er, at man hurtigt og sikkert kommer derud hvor eventyret venter, og undgår timers transport ad dårlige veje i tropisk varme, ofte i biler uden aircondition.

Rejsens længe kan variere med en dag afhængig om man flyver om dagen eller om man vælger at flyve om natten eller som tredje mulighed vælger et stop-over i f.eks Dubai, hvor forlængelsen er afhængig af mellemlandingens længde.

I det efterfølgende beskrives rammen og indholdet af Strand & Safari ferien. Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop dine ønsker og behov, vil den endelige turs indhold være specificeret i vort tilbud.

Inkluderet i rejsen er følgende:

Transport til og fra lufthavn på ankomst destinationen. Overnatning i 3-5 stjernet hotel efter valg/behov, lokal transport med fly og 4WD mellem de enkelte rejsemål på turen. Park og frednings afgifter (undtaget Mafia Marine Park som kun kan betales lokalt). Fire nætters overnatning i luksus Meru Safari telt (Impala Camp) og fire overnatninger i luksus bungalow suites (Pole Pole Beach Resort) med fuld forplejning (3 måltider daglig). Ønske om diætmåltider efterkommes, hvis det er meddelt inden afrejse.

Inkluderet i camp & resort opholdet desuden: Pole Airport 0013
• Transfer til og fra Selous Airstrip og til og fra Mafia lufthavn
• Early morning tea (Pole Pole)
• Te, kaffe, vand
• Strand kitenge (eller lokalt klæde Pole Pole)
• Tøjvask
Daglige udflugter

Selous Impalas Impala Camp: Vælg f.eks. mellem 2 game drives i åbne safari vogne (4WD), eller 1 game drive og 1 båd safari per døgn. Eller som alternativ en hel dags safari tur med frokost i bushen (á la Karen Blixen). Gåture i parken (med game rangers og kun for personer over 16 år) for klienter med mere end 2 overnatninger i lejren er også en mulighed. Læs mere her.

Alle safari vogne er bemandet med en chauffør og en ranger. 

Det er mod en beskeden ekstra betaling mulighed for at sports fiske ( kun et begrænset antal per dag).
Eksklusiv brug af safari vogne eller både, kun mod ekstra betaling per dag/enhed.

Opholdet i Pole Pole inkluderer: een daglig båd udflugt i Chole bugten. Vælg f.eks. mellem snorkeling (inkl udstyr). Svøm med hvalhajer, Besøg Kua Pole Skindiveruinerne, Marimbani sandbankerne eller tag på cruise i solnedgangen. Desuden mulighed for, gåture i mangroven, eller rismarker, besøg i en landsby eller tag ud og se på fremmedartede fugle.

Mod ekstra betaling kan man deltage i begynderkursus på den nærliggende dykkerskole, der ligesom andre aktiviteter kan arrangeres med feriestedets manager. Læs mere om dykker mulighederne her .

Man kan også benytte sig af et udvalg af stimulerende og afslappende massager. Pole Poles massører er trænede i holistisk massage. Læs mere om de forskellige aktiviteter her .
Der betales marine park afgifter ved indkørsel til parken.

• Ophold i Meru luksus safari telt og luksus bungalow suite.

Bemærk at det er rejsemålenes politik at børn over 10 år er velkomne og at mobiltelefoner kun må benyttes i telt/bungalow i lydløs tilstand. Anvendelsen af mobiltelefoner er ikke tilladt i offentlige områder, på havet (for Pole Pole) eller i køretøjerne. I Selous kan der ikke forventes mobildækning.
Børns anvendelse af svømmebassiner kræver voksen opsyn.

Smallpic Wellness FlowerImpala Adventure Camp og Pole Pole Beach resort er lukkede fra 1 April til 31 Maj på grund af regntiden.

Ved ankomst til rejsemålet planlægges de enkelte aktiviteter sammen med feriestedets manager, lige som specielle ture og ønsker aftales og arrangeres.

Lejrene stiller krav om gyldige forsikringer som dækker afbestilling, tilskadekomst, medicin ifm opstået sygdom, evakuering og hjemtransport ifm sygdom. (Rejseforsikring & afbestillingsforsikring).

Der betales marine park afgifter ved indkørsel til parken.

Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv. er ikke inkluderet i prisen

Der er ikke indeholdt flyrejse fra Danmark til destinationen eller retur. Denne del af rejsen aftales særskilt med flyselskabet. Frontiers assisterer gerne med valg af det mest fordelagtige selskab. Ligeledes er rejseforsikring, afbestillingsforsikring, visa mv. ikke inkluderet i rejsens pris, men mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Rejsemålene har tillæg for enkeltværelse, og forhøjede priser i højtiderne grundet stor efterspørgsel og et begrænset antal beboelser.

Eksempel på denne rejse: 11 dage. Luksus Strand & Safari ophold

 • Dag 1: Afrejse fra Danmark. (Aften/Natrejse)
 • Dag 2: Dar es Salaam & Impala Camp
             Ankomst Dar es Salaam, Tanzania, transport til national lufthavn. Fly til Impala Camp. Indkvartering. Middag
 • Dag 3: Impala Camp
             Morgenmad, Game drive formiddag, frokost, Game drive eftermiddag. Middag Bungalow High
 • Dag 4: Impala Camp
             Morgenmad, Game drive formiddag, frokost, båd safari eftermiddag, Middag
 • Dag 5: Impala Camp
             Morgenmad, heldags safari med frokost i det grønne. Middag
 • Dag 6: Impala Camp
             Morgenmad, Gåtur i parken, evt. tidlig frokost, fly til Mafia Island. Indkvartering på Pole Pole Beach
             Resort. Middag
 • Dag 7: Pole Pole
             Morgenmad, Dagens aktiviteter f.eks snorkeling på revet, eller andre valgfrie aktiviteter. Dagens frokost. Middag
 • Dag 8: Pole Pole
             Morgenmad, Dagens valgfrie aktiviteter f.eks svøm med hvalhajer, eller egne planlagte aktiviteter f.eks wellness behandling. Dagens frokost.
             Middag
 • Dag 9: Pole Pole
             Morgenmad, Dagens valgfrie aktiviteter f.eks besøg slavestation (ruin), eller egne planlagte aktiviteter (egen dykkerlektion). Dagens frokost.
             Middag
 • Dag 10: Pole Pole
               Morgenmad. Dagen valgfrie aktiviteter. Frokost, Afrejse til Dar es Salaam og videre mod Danmark
 • Dag 11: Ankomst Danmark *
* Der er et utal af aktiviteter og ture man som gæst kan vælge imellem. Man kan også gentage dem hvis det ønskes. De nævnte er inkluderet i prisen og
   for andre eller specielle ønsker betales et beskedent beløb ofte til lokalsamfundet. Endeligt program aftales med feriestedet management som også kan
   komme med anbefalinger.
 

Eksklusiv Strand og Safari. 11 dage 8 nætter på destinationen.

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer

Ret til ændringer forbeholdes

Find mere information her:

Om Pole Pole Om Impala Camp Om Mafia Om Selous


______________________________________ Klik pic. for forstørrelse _______________________________________
  Til forsiden

PawBestil tilbud
Pole Coral Island
Pole Beach 2 0034
Reef1
Grouper High
Pole African
Dinner High
Bathroom High
Massage4 High
Selous Impala Sunset6
Kwihala Game Drive Sunset1
Selous Elephants4
Rufiji Boat Safari Elephant2
Selous Impala Family Tent7 Interior2
Selous Impala Viewfrom Tent
Selous Impala Lunch
Selous Impala Walking Safari1
Selous Impala Twin Bed Tent Interior
Selous Lions3
Selous Lions1
Selous Hippos Rufiji River1