Auto

  • Landtransport med bil

  • Selous Impala Game Drive9

Al transport inde i de forskellige reservater foregår som hovedregel i firehjulstrækkere 4 WD. I andre tilfælde bliver man transporteret i lukkede vogne dvs. 4WD med sider eller i luksuriøse minibusser. 

Game drives er ikke kørsel som vi er vant til i Danmark. Der er ingen asfalt nogle gange er der bare enkelte hjulspor som kan være opkørte så transporten går i adstadigt tempo. Så ser man også flere dyr.

Bilerne kan som vist på billedet være åbne med teltsejl over. Selv om man sidder i skygge bør man alligevel beskytte arme mm. med enten langærmede bluser/skjorter og solcream da solen er utrolig hård.

En gylden regel er stig aldrig ud af vognen før rangeren har givet tilladelse. Drik rigeligt med vand og så lidt mere vand og undgå spiritus.

I sjældne tilfælde vil transporten frem til endedestinationen ligeledes kunne foregå med bil. 

  • Egen transport

I de fleste lejre eller resort frontiers arbejder med er det muligt at benytte egen eller lejede biler. Afhængig af årstid eller feriens længde kan det for det meste lade sig gøre selv at køre rundt. Man får bilen udleveret ved ankomst i lufthavnen eller nærmeste by. Du kan søge på destinationerne herunder. Så hvis man som bilist har mod på at være selv transporterende kan det være en stor og berigende oplevelse selv at køre rundt og opleve landet og befolkningen på tæt hold. Så sparer man jo så også flybilletterne. Du kan bestille din lejebil her:


Frontiers Ltd. Wild-Life Tours

Vi ses derude !!!

----- | | -----

  Klik til forsiden