Climb Mount Kilimanjaro

Kilimanjaro -Trekking Lemosho

Lemosho Ruten er ubetinget den største naturoplevelse startende i junglen mod vest, over det panoramiske plateau Shira. Ruten er mindre befærdet med større stigninger. 9 dage med 7 dage og nætter på sporet. Eget Trek Team. All inclusive skræddersyet luksus trekking rejse med afrejse efter ønske.

Kilimanjaro -Trekking Lemosho. 9 dage. Tanzania

Kilimanjaro -Trekking Lemosho. 9 dage. Tanzania

Trekking Lemosho Trail. 9 dage, 7 nætter fra kun kr. 21.495,- pr. person. Alt inkl. * * ______________________________________________________________________________

Historie

Mount Kilimanjaro i Tanzania er anerkendt som en af verdens største udendørs udfordringer og mange aktive har et stort ønske om bare en gang at give sig i kast med udfordringen. Flere opgiver allerede inden man får startet med opfattelsen af at det nok er for vanskeligt og at planlægningen er uoverskuelig. Det er synd for sådan behøver det ikke at være, da professionel assistance vil kunne fjerne de fleste af eventuelle bekymringer. Assistance til at træffe de nødvendig forberedelser inden opstigningen resulterer i at man til sidst står over for en af de mest betagende og næsten magiske naturoplevelser man kan opnå -solopgangen i næsten 6 km højde.

Lemosho Ruten

Denne trekking tur er baseret på Lemosho Ruten. Lemosho sporet er sammen med Machame ruten en af de smukkeste med en fantastisk scenerisk og dramatisk udsigt ud over Shira højsletten og Shira Katedralen. Ruten er relativ ny og en forbedring af den oprindelige Shira rute (som startede endnu højere oppe). Lemosho tilbyder derfor gode akklimatiserings muligheder selv om den starter højere end de andre ruter. Ruten har hermed også  højere gennemførelses procent. Løber sammen med Machame ruten efter dag 3. Du kan læse mere om de udfordringer som treks i højderne giver her.  Man overnatter på denne rute i de medbragte telte! Efterfølgende illustration viser turen op og ned ad Kilimanjaro med de forskellige rest camps. Der er beregnet 7 dage på turen men du kan bestille ekstra akklimatiserings dag som anbefales hvis du vil være med til at forbedre statistikken.

Kili Lemosho Trail

Topografien på Lemosho Ruten

Efterfølgende billede viser højdeforskelle på Lemosho ruten. Du bevæger dig fra ca. 1.800 meters højde til ca. 5.900 meter inden for et tids span på 7 dage. Det stiller krav til din evne til akklimatisering og fysik.

Lemoshe Trail

Hårde facts om Kilimanjaro

1. Ca. 25.000 mennesker trekker op ad bjerget årligt. Kun 2/3 når toppen Uhuru. Højdesyge er den hyppigste årsag til at man opgiver at nå toppen.
2. Sydafrikaneren Bernard Goosen har besteget bjerget 2 gange i sin rullestol.
3. Tanzanias regering har meddelt at man planter 4.8 mio oprindelige træer for at undgå erotion og for at beskytte vandressourcerne.
4. Bjergets snetop forsvinder hurtigt. Ca 80% af ismassen er forsvundet siden 1920. Man regner med at Kili er snefri inden for 20 år.
5. Den hurtigste opstigning gennemførtes i 2001 af Italieneren Bruno Brunod i tiden 5 timer 38 min.
6. Man finder næsten alle klimasystemer på bjerget. Opdyrket land, Regnskov, Hedeland, Moser, Alpin ørken og Arktisk top.
7. Den ældste der har besteget bjerget er den 87 årige franskmand Valtee Daniel.
8. Næsten alle klatrene som har nået toppen Uhuro Peak har noteret sine tanker i en lille bog som opbevares i en trææske på toppen.
9. Kili har 3 vulkan kegler, Mawenzi, Shira & Kibo. De to første er udslukte men Kibo er sovende. Sidste aktivitet blev noteret for 200 år siden. Sidste udbrud skete for 360.000 år siden.
10. Kilimanjaro er det højeste bjerg i Afrika og verdens højeste fritstående bjerg.

Sproget er engelsk & swahili. Møntfoden er Tanzanianske Shillings (TZS). Se veksel kursen og landefakta her.

----- | | -----

Trekking rejse

Mt. Kilimanjaro. Trekking Lemosho. 9 dage, 7 nætter på destinationen. Alt inklusive * *

* * Helpension på bjerget. Morgenmad på Hotel 

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Ret til ændringer forbeholdes

_____________________________________________ Klik på billederne i galleriet _____________________________________________
  Klik til forsiden

PawBestil tilbud
Climb Mount Kilimanjaro
Elephant And Kilimanjaro
Kilimangiaro Aerial   Copy
10644743 1484359605166847 4665998458303309362 O
Dscf0452
Dscf0435
Lemosho
Uhuru Peak
Climb Kilimanjaro Wedding
Glaciers Mt Kilimanjaro Crater Camp
Crater Camp Kilimanjaro
Barranco Wall On Kilimanjaro With Private Expeditions
Dscf0449
November And December Best Time
Dscf0447
Dscf0458
Masai 1
Dscf0434
Climb Kilimanjaro X
Climb Mount Kilimanjaro3