Pole Sandbank Red

DS Mafia Eco Barfodsparadis

Hvis din dykkerrejse godt må indeholde mere luksus og komfort vil et wellness ophold måske være en mulighed . For medfølgende partnere som ikke dykker vil der være mulighed for andre aktiviteter i denne opgradering af rejsen. Tilbydes kun som tillæg til en anden rejse i Tanzania. Privat rejse med alt inkl.

DS Mafia Eco Barfodsparadis

DS Mafia Eco Barfodsparadis

Mafia Eco Barfodsparadis, Luksus opgradering fra kr. 700,- per person/nat m/ fuld forplejning

Om Pole Pole OmUdflugter Om Mafia

________________________________________________________________________________________________________

Smallpic Wellness Beach

Badeferie i krystalklart vand inklusive kræsen om den personlige pleje og velvære. Tillægges endvidere muligheden for selv at kunne vælge mellem aktiviteter ved og på strand og på og i havet, så er et luksus øko wellness resort på Mafia Island den ideelle løsning.

De ydelser og services som er indeholdt i tillægget er beskrevet herunder. Ydelserne kan ikke bestilles separat eller særskilt men udelukkende sammen med en rejse til Mafia Island. Frontiers har tilsvarende tilbud i andre prisklasser og man er meget velkommen til at rette henvendelse til selskabet med sine ønsker. Da den enkelte rejse er skræddersyet til netop egne ønsker og behov, vil den endelige turs indhold være specificeret i vore forslag. 

Bemærk venligst at dyk, flytransport internationalt som lokalt og lokal transport på øen mv. er inkluderet som specificeret i den oprindelige rejse og at tillægget dækker et andet resort/lodge og med nedenstående ekstra faciliteter.


I rejseforslaget er inkluderet følgende: 

Overnatning i luksus bungalow suite med fuld forplejning (3 måltider daglig). Ønske om diætmåltider efterkommes, hvis der er fremsendt ønske herom før ankomst.

Inkluderet i resort opholdet desuden: Pole African
• Early morning tea
• Te, kaffe og vand
• Tøjvask, adgang til wellness område & swimmingpool
• Strand kitenge (eller lokalt klæde)
Daglige udflugter. Een daglig båd udflugt i Chole bugten. Vælg f.eks. mellem snorkeling (inkl udstyr). Svøm med hvalhajer, Besøg Kua ruinerne, Marimbani sandbankerne eller tag på cruise i solnedgangen. Desuden er der mulighed for, gåture i mangroven, eller rismarker, besøg i en landsby eller tag ud og se på fremmedartede fugle.

Bemærk at det er resortets politik at børn over 10 år er velkomne til reduceret pris. Indhent venligst tilbud herpå. Børns anvendelse af swimmingpoolen kræver voksen opsyn. Mobiltelefoner kun må benyttes i bungalowen i lydløs tilstand. Anvendelsen af mobiltelefoner er ikke tilladt i offentlige områder, på havet eller i resortets vogne.

Resortet er lukket fra 1 April til 31 Maj på grund af regntiden.

Mod ekstra betaling kan eventuelle medfølgende ikke dykkende partnere deltage i begynderkursus eller bestille enkelt dyk på det tilhørende dykkercenter (PADI), der ligesom andre aktiviteter kan arrangeres med feriestedets manager/divemaster. Læs mere om dykker mulighederne her .

Pole Wellnes BeachMan kan også benytte sig af et udvalg af stimulerende og afslappende massager. Resortets massører er trænede i holistisk massage.

Resortet stiller krav om gyldige forsikringer som dækker afbestilling, tilskadekomst, medicin ifm. opstået sygdom, evakuering og hjemtransport ifm. sygdom. (Rejseforsikring & afbestillingsforsikring).

Der betales marine park afgifter ved indkørsel til natur reservatet pt. USD 24 per person dag.

Sodavand, øl, vin, champagne, cigaretter, tips mv. er ikke inkluderet i prisen.

Ligeledes er rejseforsikring, dykkerforsikring, afbestillings forsikring, visa mv. ikke inkluderet i tillægsrejsens pris, med mindre dette er oplyst i fremsendt tilbud. Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer og inklusiv moms og danske afgifter. Resortet opkræver tillæg for højsæson og for enkeltværelse.

Pole 4wd Pole Coral Island Pole Speedboat

* Der er et utal af aktiviteter og ture der kan vælges imellem. Man kan også gentage dem hvis det ønskes. Nogle er inkluderet i prisen og for andre skal der betales et beskedent beløb ofte til lokalsamfundet. Se udflugter og aktiviteter her . Endeligt program aftales med feriestedet management som også kan komme med anbefalinger.

----- | | -----

Eco Barfodsparadis & Wellness. 10 dage 7 nætter luksus tillæg

Prisen for luksus tillægget, DKK 4.900,- pp

Rejsen kan forlænges eller sammensættes efter behov

Prisen for rejsen er opgivet per person ved 2 personer

Ret til ændringer forbeholdes.

Rgf Image003 R

Du finder mere information her:

Om Mafia Island Om Pole Pole Om udflugter & aktiviteter


______________________________________ Klik på billederne i galleriet _______________________________________
  Til forsiden

PawBestil tilbud
Pole Sandbank Red
Bungalow High
Room2 High
Massage4 High
Dinner High
Pole Couple 0086
Swimming Pool High
Pole Wellnes Beach
Pole Coral Island
Pole Skindive
Pole Manfire Red
Pole Dhows Horizon